banner137
banner25

Dünya şampiyonasına hazırlanıyorlar
İşitme Engelliler Voleybol Bayan Milli Takımı, Bulgaristan'da yapılacak dünya şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.
Edirne'de kampa giren milli takım, günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor.
Takım antrenörü Gülcan Oruç yaptığı açıklamada, Aksaray'da yaptıkları kampın ardından şampiyonaya kadar Edirne'de çalışacaklarını söyledi.
Oruç, milli takımın geçtiğimiz yıl kurulmasına rağmen kısa sürede iyi bir performans yakaladığını dile getirerek, ''16-25 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak İşitme Engelliler Voleybol Dünya Şampiyonası'na katılacağız. Geçen yıl kurulan takımımız kurulduğu yıl Avrupa şampiyonasına katılmış ancak istediğimiz sonucu alamamıştık, ancak bir yılda istediğimiz performansı yakaladığımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Hedeflerini her geçen gün yükselttiklerini ifade eden Oruç, ''Bulgaristan'da güzel haberlerle dönmeyi istiyoruz. Bulgaristan'a iddialı gidiyoruz, inşallah ülkemize dünya şampiyonu olarak döneriz'' dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30