banner137
banner12

Edirne’de siyaset sahnesi hareketleniyor. Belediye Başkanı Recep Gürkan düzenlediği basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklama ile “Hodri Meydan” diyerek kendisini en çok eleştirenlere ve onu sözde engellediğini, iddia ettiği kişilere savaş açtı. Savaş demeye dilim varmıyor ama danışıklı-dövüş desek daha mı doğru olur onun yorumunu size bırakıyorum.

2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten ve görev süresinin bitmesine aylar kalan Recep Gürkan bitiremediği, eline, yüzüne bulaştırdığı alt yapı ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. Eleştiriye tahammülü olmayan kişiliği ile bildiğim ve her şeyi ben bilirim edası ile belediye başkanlığı koltuğunda oturan Recep Gürkan’a maalesef birilerinin kralın çıplak olduğunu söylemesi, etrafındaki dalkavuklardan çevresini göremediğini göstermesi lazım.

İYİ Parti il eski başkanı Ekrem Demir’in sürekli olarak belediye ile ilgili yaptığı paylaşımları takip eder, teknik analizlerinden örnek alır, zaman zaman istişare de ederek paylaşımlar yaparım. Paylaşımlarınında altına imzamı atarım. Bizimki meydanı boş buldu, yandaşlarının yanında nasılsa kendisini kimse eleştiremiyor, etrafına topladığı gazetecilerden de soru soracak olan veya soran da olmayınca istediği gibi at koşturuyor. Sen koymasana bana yasak! Sen alsana beni basın toplantılarına da sorayım sana sorucukları da afallatayım seni. Ama nerede???

Yanlış hatırlamıyorsam; 22 Şubat 2018 tarihinde Abdi İpekçi caddesi üzerinde kendi imkanlarıyla başlattığı; İller Bankası’ndan kredi onayının çıkmasıyla birlikte hız verdiği ve 2019 yılında da temel atma töreni ile sadık Ahmet Caddesinde devam eden alt yapı çalışmalarında kulaklarımdan hiç gitmeyen bir söz beni hep düşündürmüştür.

Recep Gürkan ağzından bal damlarcasına ve köpürürcesine, üzerine basa basa Fatma Aksal’a övgüler methiyeler düzüyor, sağladığı destek için teşekkür ediyordu. Peki her şey iyiyken neden Aksal engellemeye kalksın? Engelleseydi kredi için sizlerle neden Ankara’ya gitsin veya görüşsün? Kredi ilavelerinizde yine yanlış hatırlamıyorsam, 3 veya 4 defa ek kredi onayında bizzat kendisinin desteği var. Peki ne ara engelledi ki?

Hedef tahtasına koyduğu üç isim var ve aklınca beceriksizliğinin faturasını bu isimlere kesecek, kamuoyunun baskısını bu isimlere yaptıracak. Edine neyin ne odluğunu çok iyi biliyor ve görüyor. Belgin İba’nın karşısına büyük bir rakip olarak çıkacağını sağır sultan bile biliyor ama bizim padişah kendisinin çıkacağından çok emin değil ve diyor ki Hodri Meydan. Yahu önce bir sen çıkta sonra bunları konuş. Eğer bunca beceriksizliğine, CHP’de bu kadar kan kaybına, teşkilatlara bu kadar müdahalene ve CHP’nin Edirne’de erimesine sebep olan seni genel merkez hala koymayı düşünüyorsa o zaman havasın alır. Edirne halkını keriz yerine koyanı Edirne haklıda mutlaka bir yere koyar.

O yüzden attığın asfaltlar, yaptırdığın vicdanlara dahi sığmayan kaldırımlar seni kurtaramayacak. Yaratmaya çalıştığın algı ve verdiğin sosyal medyadaki o halk adamı fotoğrafları seni kurtaramayacak.

Son olarak Belginin İba’nın açıklamasında dediği gibi. “çıkın 4,5 yıl boyunca neden çalışmadığınızın hesabını verin!"

Alt yapı ile bugüne kadar harcanan rakamları hiç konuşmuyoruz. Gelen giden paraları, harcamaları hiç kamuoyu ile paylaşmıyor, gelen kredi, kullanılan kredi ve yapılan işin harcamanın tek bir satırının bilgisini dahi vermiyorsunuz. 17 villa 2018 yılında 17 milyon liraydı. Ama o dönemde bu işin tamamı 200 milyon liraya bitecekti. Ama siz kaç 200 milyon harcadınız ve alt yapı hala bitmedi. Bugün ise 17 villa 170 milyon lira yapıyor. Ya siz hesap bilmiyorsunuz yada 17 villa imanızda bir başka hesap var…

Elbette alt yapı zor bir iş ve halk sizin bunu yapacağınıza inanmıştı. Doğru olanı da yaptınız ama içinde dolu yanlışlarla. Ve bitiremediniz. İnsanları çamura, toza,çukura mahkum ettiniz. Etmeseydiniz bitirseydiniz insanlar Allah razı olsun diyeceklerdi ve sizi iyi yad edeceklerdi. Ama bela atmaktan herkesin ağzı yoruldu. Neyse hayırlısıyla bitirinde hesaplar sonra görülür. Onlar toprak altında kaldı, örtüldü sakın sanmayın. Arşiv asla unutmaz, fotoğraflar asla unutulmaz. Gün gelir belgeler konuşur….Hadi sen kandırtmaya, göz boyamaya devam et.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.