Kategoriler

Edirne Haberci

Bu defa da 96 kilo 410 gram.

Narkotik operasyonları sonuç veriyor

Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ülkemize yasa dışı yollarla sokulmak istenen uyuşturıcu maddelere geçit vermemekte kararlı.
Son günlerde Balkan ülkelerinden karayolu ile ülkemize sınır kapılarımızdan giriş yapmak isteyen araçlar üzerinde yürütülen hassas çalışmalarla çok sayıda uyuşturucu madde ve bunları taşıyan kişileri  yakalamayı başaran ekipler, hassasiyetleri sayesinde yine yeni bir yakalama gerçekleştirdiler.
17.12.2022 tarihinde yurtdışından ülkemize Kapıkule kara sınır kapısı üzerinden giriş yapan 06 3K 473 plakalı çekici, Kapıkule Gümrük Sahasına geldiğinde ekiplerin şüphe ve dikkati sayesinde X-ray cihazına sevk edildi.
Aracın X-ray'a sevki sırasında şoförünün uyuşturucu maddelerin bulunduğu valizleri çöp konteynerine attığını tespit eden görevliler yaptıkları kontrollerde saha içerisinde tır sürücüsünün bir başka tır sürücüsü olan M3 0A 896 plakalı çekiciyle koordineli çalıştığını ve uyuşturıcu madde olduğu anlaşılan valizleri haberli bir şekilde attıklarını belirledi.
Yapılan çalışmadan 135 paket halinde 96 Kilo 410 gram gelen uyuşturucu Madde SKUNK maddesi (piyasa değeri yaklaşık 30.000.000 TL olduğu değerlendirilen)
ele geçirilmiş, Bosna Hersek uyruklu A.C (39) ve Sırbistan uyruklu D.S (29) gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan kişilere  Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan adli soruşturma başlatıldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
595 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
251 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1435 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
306 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
590 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"