Kategoriler

Edirne Haberci

Londra’da rahatsız olacak!

Londra'dan dinleyecekler

Edirne’de yerel bir radyo da program yapan Metin Barmanbay yaptığı programları RTÜK onay sonrası paket olarak İngiltere’nin başkenti Londra’da FM 90.6 mhz’de yayın yapan Radyo Anadolu’da yayınlatıyor.

2004 yılından bu yana yerel radyoda program yapan ancak 2008 yılında başladığı “Rahatsız Show”programıyla adından söz ettiren Metin Barmanbay hem ticaret yapıyor hemde radyo sunuculuğu mesleğini icra ediyor.

İş yerinin üst katında bulunan stüdyosunda çektiği programları paket halinde yayınlayan Barmanbay “Stüdyomuz Edirne merkezde. Edirne’de eş zamanlı, sabahın tam sekizinde Hakkari ile start veriyoruz. Daha sonrasında Aksaray ve Niğde’ de yayına giriyoruz. Beraberinde Zonguldak, Elazığ, Sivas, Malatya, Adıyaman, Çerkezköy, Tekirdağ, Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski, İzmir de iki farklı nokta olmak üzere ve en son gelişmemiz İngiltere’nin başkenti Londra’da dinleyenler ile buluşuyoruz. İngiltere’de saat farkı dolayısıyla yayınlarımızı iki saat geç başlatıyoruz.”dedi.

Yaptığı program ve içeriği hakkında bilgi veren ve programının Türkiye’nin e rahatsız programı olduğun iddia eden Barmanbay program ismini de tescillettiğini belirterek “Programın adı Türkiye’nin en rahatsız adamı diyoruz ‘Rahatsız Show’. Programın içeriği komedi show programı. Siyasetten uzak bir program. Herkeste bir sıkıntı, herkeste bir problem. Herkesin sıkıntısını, stresini, problemini bir nebze azaltabilmek, yüzde tebessüm oluşsun maksatlı yapmış olduğumuz bir hareket. Rahatsız Show 2008 yılında başladı fakat 2006-2007 yılında Edirne’den doğdu. Daha sonrasında da Londra’ya kadar uzadı. Tabi patentimizi de almış olduk tescilli ve ödüllü bir radyo programı. Tabi bu ödüllere Edirne ve Edirne halkı sayesinde ulaştık” dedi.

Londra’ya uzanmalarındaki amacıda anlatan Barmanbay “Londra’ya programımızı buradan hazırlıyoruz. Radyo televizyon üst kurulunca takipte olduğumuz ve de cezalara karşı Türk aile yapısına ve ince husus, detaylara riayet etmem gereken programları önceden hazırlıyoruz ki dinleyene karşı kırıcı, ailede gerek çocuklarıyla beraber takip eden dinleyenleri de kırmamak adına, herkes gülsün, herkese hitap edelim. Londra’da bugünden itibaren Radyo Anadolu olarak 90.6 Fm de başladık.”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
161 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
251 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
95 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1432 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
460 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"