Kategoriler

Edirne Haberci

TÜMKİAD Edirne'de Oğuz Kurum ile yol alacak!

Düzenlenen gecede iş adamları bir araya geldi

Kısa adı TÜMKİAD olan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Edirne il başkanlığı tanıtım toplantısı Edirne’de yapıldı.

2017 yılında kurulan ve 32’nci il başkanlığını Edirne’de perçinleyen iş adamı ve sanayicilerin bir arada bulunduğu TÜMKİAD yöneticileri düzenlenen gecede bir araya geldi.

Edirne Şube Başkanlığına atanan iş insanı Oğuz Kurum tarafından tertip edilen geceye TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu konuşmacı olarak katıldı.

Gecede konuşma yapan Tanrıkulu, TÜMKİAD’ın kuruluş amacanı anlatarak, “Ne güzelsin Edirne. Dünyanın göz bebeği, dünyanın renkleriyle süslenmiş. Güzel Edirne” dedi. Tanrıkulu, “İl başkanımızı atadıktan sonra 15-20 iş adamıyla TÜMKİAD’ı anlatıp Edirne TÜMKİAD’ın oluşumu için il başkanımız ile sohbet ettik. Onun içinde vatan aşkı, millet aşkı, Edirne aşkı ve hizmet aşkı, onun yüreğini o kadar kasıp kavurmuş ki ‘Ben Edirne’de yüzlerce iş adamını toplayacağım ve Edirne’de TÜMKİAD’ı şaha kaldıracağız ki, Edirne’de iş insanları bir araya gelecek. Gülümsemeyi özlemiş Edirne. Edirne sahaya inmeyi özlemiş. Edirne birliği özlemiş’” dedi.

TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı iş insanı Oğuz Kurum da yaptığı konuşmada, “Edirne sevdalısı, bir iş insanı kardeşiniz olarak bu şehirden üretmekten bu şehirde istihdam oluşturmaktan her zaman Edirnemize hizmet etmekten gurur duydum. Bir taraftan ticari çalışmalarımızı yürütürken ‘ülkemiz ekonomisine daha fazla nasıl katkı sağlarız’ diye plan ve araştırmalarını yaptık” dedi.

Konuşmaların ardından TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı iş insanı Onur Kurum’a rozetini TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu taktı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
595 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1436 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
306 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
590 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"