Kategoriler

Edirne Haberci

Suiçmez den büst çağrısı!

Ayak üstü imece yaptı!

Hafta içi Edirne merkez Büyükdöllük köyü okulun da bulunan öğrencilere tablet bağışı için bu köye giden ve buradaki program sonrasında ilkokul bahçesinde bulunan Atatürk büstünün durumunu gören Edirne Süt Üreticileri Birlik Başkanı ve Ak parti İl genel Meclis üyesi Mustafa Suiçmez büstün tadilatı için kolları sıvadı.

Düzenlenen programın sonunda çevre köy muhtarları başta olmak üzere birlik üyeleri ile ayaküstü konuşan Suiçmez; büst ve zemininin tadilatı için gereken 3 bin TL paranın kendi imkanları ile sağlanacağını, kalan kısmının ise imece usulü ile toplanması çağrısında bulundu.

Muhtarlar yapılan çağrıya anında karşılık vererek üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirterek okul yönetimine masrafların çıkartılması ve gerekenin yapılması talimatını verdiler.

Suiçmez Atatürk büstü ve kaidesi ile zeminin elden geçirilmesi gerektiğinin kendilerine iletildiğini,kendisinin de konuyu arkadaşlarına ileterek aralarında toplanacak para ile büstü yaptırmaya karar verdiklerini belirterek “bizler bu ülkenin değerlerine,bizlere bırakılan emanetlere sahip çıkmak durumundayız.Her şeyi devletten beklemek doğru değil! Biz bu konuda üzerimize düşeni yaparak bizlere iletilen maliyeti aramızda arkadaşlarla toplama kararı aldık.Ben 3 bin TL ile açılışı yaptım.Diğer arkadaşlarda benim bu çağrıma kayıtsız kalmayarak karınca kararınca verecekleri para desteği ile okulumuza yakışan büstün yapılması için katkı sağlayacaklar”şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
596 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
163 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"