Kategoriler

Edirne Haberci

Gürkan “Allah kimin cezasını verecekse versin!”

Sosyal medya paylaşımına yorumla cevap verdi

Edirne’nin Karaağaç mahallesi askeriye atı alanı yakınlarında bulunan bir araziye çöp atılması ve neredeyse katı atık depolama alanı haline gelmesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Karaağaç merası olarak bilinen ve askeri birliklerin hafif silah atış alanı yakınlarında bulunan alanın son zamanlarda çöp döküm merkezi haline gelmesi mahalle sakileri tarafından sosyal medyada yaptıkları paylaşım yankı buldu.

Kişi ve kişiler tarafından sürekli olarak moloz ve çöplerin döküldüğü alanın her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alması ve zaman zaman yakılması ile çevreye zarar vermesi bardağı taşıran son damla oldu.Konuyu sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan duyarlı vatandaşlara ise net açıklama Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan geldi.

Ak parti’ye yakın kişiliği ile bilinen ve bir dönem yönetimlerde yer aldığı iddia edilen Serhat Nuray isimli mahalle sakininin yorumunda “Adı Mera Edirne'nin çöplüğü oldu.Çöplük olmasına gözyumanların Allah cezasını versin” demesi üzerine Gürkan sosyal medya paylaşımının altına yaptığı yorumla konuya açıklık getirerek alanın en kısa süre içerisinde tesviyesinin yapılacağını belirtti.

Gürkan paylaşıma yaptığı yorumda “Karaağaç merası Edirne Belediyesi adına tapuluydu. Milli Emlak müdürlüğü 4 yıl önce belediyenin merası olmaz diyerek tapu iptal davası açtı ve mera Milli Emlak Müdürlüğünün üzerine geçti. Orada ki çukuru geçen yıllarda doldurmak istedik ona da izin verilmedi. Şimdi durum bu. Bu durumda Allah kimin cezasını verecekse versin”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
596 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
163 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"