Kategoriler

Edirne Haberci

Binler Gürkan'ı karşıladı!

Halkın inancı tam

Edirne Belediye Başkanı ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden partisi CHP tarafından aday gösterilen Recep Gürkan binlerce kişinin katılımıyla TEM otoyolu gişelerinde karşılandı.

Parti Meclisi’nin dün yapılan toplantısı sonrasında yeniden aday gösterilen Recep Gürkan hazırlanan karşılama programı dahilinde çok sayıda partilinin katılımıyla gişeler mevkiinde karşılandı. Recep Gürkan gişeler mevkiine il başkanı Fevzi Pekcanlı ve beraberindekilerle geldi.Davul zurna ekibi tarafından konfeti ve meşale ateşi altında karşılanan Gürkan için barış,mutluluk ve huzuru sembol eden 300 güvercin gökyüzüne salındı. Recep Gürkan’a burada hazırlanan çiçeği ise kızı Eylem ve oğlu Yiğit takdim etti.Çocuklarını karşısında gören Gürkan’ın duygulandığı ve evlatlarına defalarca sarıldığı görüldü.

Yüzlerce kişinin aracını alarak geldiği karşılama sonrasında oluşturulan konvoy ile il merkezinde bulunan parti binasına gidildi.

Konvoyda Belediye başkanı Recep Gürkan otobüsün önünden halkı selamlayarak geldi.Sabuni mahallesinde bulunan parti binasına yine kendini bekleyen kalabalık tarafından karşılanan Gürkan halka selamlaştıktan sonra parti binasında bir süre dinlendi ve daha sonra hazırlanan platforma beraberindekilerle gelerek burada halka seslendi.

Başkan Gürkan yaptığı konuşmada “Ayrımsız, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan, diline, dinine bakmadan, cebine bakmadan, zengin midir, fakir midir diye? Kimsenin sosyal toplumsal statüsüne bakmadan, 'Yaratılanı severim, Yaradan'dan ötürü' diyen Mevlana gibi, Yunus Emre gibi kollarımızı, kucağımızı, yüreğimizi bu güzel ülkenin her bir ferdine her bir yaşayanına sonuna kadar açmak için buradayız. Herkesi kucaklamak için buradayız." diye konuştu.

31 Mart'ta baharı hep beraber karşılayacaklarını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Bugün itibariyle Edirne'mizin, bu güzel ilin her bir ilçesinde çalışmaya başlıyoruz. İnanıyorum ki düne kadar yaptığımız bütün tartışmalar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kimliğine yakışır, Atatürk'ün evlatlarına yakışır, Bülent Ecevit'in torunlarına yakışır, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşlarına yakışır bir şekilde geride kaldı. Gün birbirimizi eksiltme, birbirimizi geri çekme günü değil. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz, bu ülkenin kurucu partisiyiz. Bu ülkenin kuruluşunda bizim emeğimiz ve alın terimiz var."

Konuşmanın ardından ilçe belediye başkan adaylarıyla partileri selamlayan Gürkan, buradan partilileriyle yürüyerek belediye binasına geçti ve katılımlarından dolayı halka teşekkür ederek isteyenlerin makama gelebileceğini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
160 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
251 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
95 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1432 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
460 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"