Kategoriler

Edirne Haberci

"Pişman değiliz!"

Doktoru darp edenler tutuklandı

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde 2 Şubat günü meydana gelen doktorun dövülmesi olayına ilişkin yakalanan olayın zanlısı 2 kadın bugün hakim karşısına çıktı.

2 Şubat gününden buyana firarda olan olayın şüphelileri Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandıkları evde yakalandılar.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından elleri kelepçeli bir şekilde Edirne Adliyesine getirilen bayan zanlılar Z.Ü. ve S.Ü. gazetecilerin çekim yaptığını görünce “kime ön yargılı davranmasın.Doktorlar korumasın.Doktorlar mağdur değil şu anda.Yaptığımızdan da pişman değiliz.Herkesin annesi babası var.Bize diyemez o babanız ölsün 75 yaşında diye.Bırakın ölsün dedi diye bizde saldırdık.Hiç pişman değiliz.O bize başsağlığı dilemedi ama biz ona geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”dediler.

Bilindiği gibi 2 Şubat günü Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde yatmakta olan bir hastanın yakınları hastalarına bakılmadığı gerekçesi ile Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Çıkmaz’ı koridorda köşeye sıkıştırarak darp etmiş ve saçlarından tutarak yerlerde sürüklemişlerdi.

Olayla ilgili tedavi gören Doktor Tuba Çıkmaz bugün Edirne Adliyesine gelerek Cumhuriyet Savcısına ifade verdi ve şikayetçi olduğunu belirtti.Göz altına alınarak Cumhuriyet Savcısına getirilen olayın zanlıları bayan Z.Ü. ve S.Ü. görevi başındaki görevli memurun görevini engellemek ve darp etmek suçundan mahkemeye sevk edildi.Mahkemede hakim karşısına çıkan 2 zanlı pişman olmadıklarını yenileyerek tutuklanarak cezaevine gönderildiler.Olayda daha önceden de E.Ü ve A.Ü tutuklanmıştı.Böylelikle olayı gerçekleştiren 4 kişi tutuklanmış oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
595 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"