Kategoriler

Edirne Haberci

Bakan Ağbal TIR sürücülerini dinledi!

Personel takviyesi sözü verdi!

Edirne’ye dün gece geç saatlerde gelen ve sabah erken saatlerde çalışmalarına başlayarak Edirne programını gerçekleştiren Maliye Bakanı Naci Ağbal gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kapıkule TIR parkı ve gümrük sahasına gitti.

Sabah namazı ile başlayan programında Bayburtlular derneğine uğrayan ve burada dernek üyeleri ve hemşerileri ile bir araya gelen Bakan Ağbal, Kapıkule TIR parkına geçerek burada TIR sürücülerinin dertlerini dinledi.

TIR parkında bekleyen sürücülerin sorunlarını dinleyen Bakan Ağbal’a ise en çok çalışan personelin sert tavırları ile keyfi uygulamaları aktarıldı.Kapıkule gümrük kapısında bir çok sorun yaşadıklarını ve bu sorunların kaynağında yanlış uygulamalar ve memurların keyfi tutumlarının yattığını belirten TIR sürücüleri “siz geldiniz diye her yer boyanmaya,temizlenmeye başladı.Tır sürücüleri olarak bizler insan yerine konmak istiyoruz.Firma sahipleri devleti soyuyor,dolandırıyor ama biz ekmeğimizin peşinde koşan sürücüler sadece insanca muamele görüp,paramızı kazanmaya çalışıyoruz”dediler.

Öte yandan bir başka tır sürücüsü ise memurların nöbet değişimlerinin çok uzun sürdüğünü 24 saatlik zaman diliminde 6 saat süren bir değişim olduğunu ve bununda tır kuyruklarının uzamasına sebep olduğunu ifade etti.

Maliye Bakanı  Naci Ağbal, ise TIR sürücülerinin şikayetlerini dinledikten sonra  Gümrük Bakanlığı ile görüşerek personel desteği konusunda destek vereceklerini ve yapılacak destek ile sorununun çözülebileceğini kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
597 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
165 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
253 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
97 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
663 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1438 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"