Kategoriler

Edirne Haberci

Gazetecilerle Turizmi değerlendirdi!

Eksikler tek tek not alındı

Bir süredir Edirne Turizm konusunda çalışmalar yapan ve oluşturulan çalışma grupları başta olmak üzere toplumun her kesimi ile göreve geldiği günden buyana toplantılar yaparak fikir alış verişinde bulunan Vali Özdemir gazetecilerle de bir araya gelerek önerileri dinledi.

İl Özel İdaresi’nde sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Vali Özdemir turizm konusunda gazetecilerin önerilerini dinledi.

Sürekli olarak eleştiren bir konumda olan gazetecilerin sahada olduğunu ve kentin sorunlarını yaşayan kişilerle devamlı olarak istişare ettiğini belirten Vali Özdemir kahvaltı sonrasında gazetecileri dinleyerek sorunlar ve çözüm önerilerini tek tek not aldı.

Vali Özdemir “gazeteci olaylara her açıdan bakıyor.Çünkü gazeteci hem siyasi açıdan bakacak,hem idari açıdan bakacak,hemde vatandaş gözüyle bakacak.Onun için gazetecilerin bakısı farklı olur diye değerlendiriyorum ben.Çünkü gazeteci bakış açısı önemli.Eleştirel bir bakış açısıda var.Problemlerin somut olarak tespiti ve bunların yansıtılmasıyla da ilgili gazetecilerimizin bir bakış açısı var.Biz olaya idare açısından bakıyoruz.Ben değerlendirirken idare anlamında yönetim anlamında ve kendime belki problem olmayacak şekilde bakıyorum.Ama sizler işin kendiniz açısından baktığınız kadar toplum açısından problemdi problem değildi, daha bağımsız daha özgür bakabiliyorsunuz”dedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı  Mustafa Karslıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü  Ahmet Hacıoğlu ile Edirne’de görev yapan gazeteciler katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
160 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
248 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
94 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1426 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
459 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"