Kategoriler

Edirne Haberci

Rektör Tabakoğlu'na ziyaret!

ETSO Yönetimi ziyarette bulundu

 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, yeni atanan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan katıldı. Rektör Tabakoğlu'nu makamında ziyaret eden ETSO heyeti, Tabakoğlu'na yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek,başarılar diledi.

Edirne ekonomisinin konuşulduğu ziyarette; Edirne'nin turizmi,sanayisi ve ticaretinin daha ileri seviyelere taşınması için işbirliği içinde gerçekleştirilebilecek projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt:” Üniversite ve sanayi arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikârdır. Bu çerçevede İlimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmalıyız. Odamız, bir çok kez Üniversite -Sanayi İşbirliği projelerine imza atarak İlimiz de hayata geçirdi. Önümüzdeki dönemde de bu projelerin ivme kazanacağına inanıyorum. Üniversitemiz ile işbirliği konusunda bizlere düşen ne görev olursa, kent adına yapılacak her projede her zaman destek için hazırız ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversite ve sanayinin işbirliğinin önemine değinerek uyum içerisinde çalışmanın Edirne'ye değer katacağını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
161 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
251 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
95 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1432 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
460 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"