Kategoriler

Edirne Haberci

Vali Özdemir "Rabbim bu ülkeye bir daha İstiklal marşı yazdırmayı nasip etmesin!"

Son Demokrasi nöbetinde konuştu

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm yurtta olduğu gibi Edirne’de de başlayan demokrasi nöbeti sona erdi. Edirne Valiliği Mehter Takımının gösteri yaptığı son nöbette konuşan Vali Günay Özdemir, ‘’Rabbim bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazmayı nasip etmesin’’ dedi.
Edirne’de 15 Temmuz gecesindeki darbe girişimi sonrası Atatürk Anıtında düzenlenen 'demokrasi nöbetleri' düzenlenen programla tamamlandı. Programa Edirne Valisi Günay Özdemir'in yanı sıra siyasi parti il başkanları ve ellerinde Türk Bayraklarıyla yüzlerce Edirneli katıldı. Edirne Valiliği Mehter Takımı katılanlara konser verdi. Vatandaşlar da Türk Bayraklarını sallayarak mehter takımını destekledi.
Programda konuşan Edirne Valisi Günay Özdemir, asıl vatan nöbetinin bundan sonra başladığını söyleyerek, "15 Temmuz Türk tarihi açısından önemli bir milat. Askeri darbe girişiminin olduğu geceden itibaren her gece burada demokrasi nöbeti tuttunuz. Zaman zaman ben de sizinle beraber oldum. Bu nöbetler burada bitmiyor, asıl mücadele, asıl vatan nöbeti, bundan sonra başlıyor. Çünkü bunlarla mücadele, bu terör örgütüyle mücadele etmek bundan sonra bütün halkımızın görevi. Kamu kurumlarında, mahallemizde, apartmanımızda, çarşımızda, sokağımızda, her nerede olursa olsun, bu tür hainlere kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Sizler de böyle bir hain gördüğünüzde eğer yakın çevrenizde, akrabanızda, mahallenizde, apartmanınızda böyle bir şeye müsaade etmeyeceksiniz. Bize bu konuda en kısa zamanda haber verecek ve bizde bunların sonunu, kökünü kazıyıncaya kadar sizlerle beraber mücadele etmeye vatan nöbetini tutmaya devam edeceğiz” dedi.
Vali Özdemir sözlerini İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un “Allah bu millet bir daha İstiklal Marşı yazmayı nasip etmesin" sözleriyle bitirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
598 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
165 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
253 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
97 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
663 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1438 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"