Kategoriler

Edirne Haberci

Meclis üyesine ballı kaymak!

Bu kıyağın diyeti ne

Edirne Belediyesi tarafından bir süre önce yapılan meydan düzenlemesinin altında yatan gerçek yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde haber merkezimiz tarafından yapılan haberde, gündeme getirdiğimiz meydan düzenlemesi konusu yavaş yavaş haklılığını ortaya koymaya başladı.Haberimize göre Vali Konağı karşısında bulunan “özgür kadın heykeli” Edirne Belediyesi tarafından Hürriyet Meydanı olarak bilinen alana taşındı.Taşınmazdan önce bu meydanda bulunan süs havuzunun kötü koku yaydığı,bakımının zor olduğu ve enerji maliyetininde bulunduğu bahanesini ileri süren Belediye yetkilileri meydanda bir düzenlemeye gidileceği bilgisini kamuoyuna aktardı.

Yapılan yeni düzenlemenin başlaması ile ortaya atılan iddialar yavaş yavaş iddia olmaktan öteye çıkarak gerçeğe dönüşmeye başladı.CHP’li Edirne Belediye Meclis Üyesi Refik Şahin’e ait olduğu belirtilen iş yerinin ön kısmında yapılan düzenleme ve bu tür bir düzenlemenin yapılacağı yönündeki haberimiz bugün görünen manzara ile adeta örtüşür durumda.

Önünde bulunan süz havuzu ve iş yerinin cephesinin kullanılamaz olmasından dolayı araya hatırı sayılır bir gazetecinin girdiği ve bu gazetecinin Belediye Başkanı başta olmak üzere bazı Meclis üyelerinede konuyu aktararak düzenleme yapılması konusunda baskı yaptığıda iddialar arasında yer alıyordu.

Aradan geçen zaman içinde bahse konu meclis üyesine ait olduğu iddia edilen iş yerinin önündeki düzenleme ile masa ve sandalyeleri yapılan alana koyduğu, ancak bu alana işgaliye parası ödeyip ödemediği merak ediliyor.
Bazı vatandaşlar ise Belediyenin yaptığı düzenlemenin yerinde olduğu ancak atılan masa sandaylerle gerçeğin ortaya çıktığını söylemesi "bal tutan parmağını yalar"yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Yorumlar

müCdat nesKahve 9 Yıl Önce

birde bize hırsız diyorlar, asıl hırsız cehape zihniyetidir :P

Daha Fazla Haber
Edirne
596 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
163 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"