Kategoriler

Edirne Haberci

Pedallar turizm için döndü!

Turizm haftası etkinliklerinde pedal çevirdiler

Edirne'de Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi koordinasyonunda Edirne'deki Orta ve Lise düzeyinde okulların da katılımıyla bir bisiklet turu gerçekleştirildi.

Mimar Sinan heykeli önünden pedal çevirmeye başlayan bisiklet severlerin hedefi Karaağaç olurken heykel önünde toplanan Orta ve Lise düzeyinde okullardan öğretmenleriyle birlikte katılan öğrenciler oldukça heyecanlıydı. Polis ekiplerinin koruması eşliğinde ve bir ambulansında hazır bulundurulduğu etkinlikte konuşan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Şeref Uz organizasyonda hakkında şu bilgileri verdi;

“Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi koordinasyonunda Mimar Sinan heykelinden başlamak suretiyle Saraçlar Caddesi, İki Köprü, Lalezar geçilip Karaağaç'ta sonlanacak olan bir bisiklet sürüşü olacak. Bu anlamda bütün okullardan öğrenciler katılıyor. Ağırlıklı olarak okulumuz koordine ediyor ve Turizm Haftası'nı okulumuz olarak büyük bir coşku içerisinde kutlamaktayız. Bizim okulumuzdan 50 öğrencimiz var diğer okullar da 5 ile 10'ar kişi arasında değişen öğrencilerle katıldılar.”

Edirne'de Edirne Bisiklet Derneği (EBİS) ve Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK)'un da destekleriyle katıldığı organizasyonda Edirne Ticaret Borsası da bisikletçilerin giydiği formaları yaparak katkıda bulundu. Aslanzade firmasının da bisikletçilere yola çıkmadan önce bademezmesi ikram ettiği bisiklet turu Lalezar'da verilen moladan sonra Karaağaç'ta son buldu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
597 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
164 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
253 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"