Kategoriler

Edirne Haberci

Şube müdürü kızdı mı?

İşle aşkı karıştırmak bu olsa gerek

Göreve geldiği günden buyana Edirne Şehir İçi Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde yaptığı değişiklilerle dikkatleri üzerine çeken ve Edirnelilerin yakınen tanıdığı yıllarını Edirne’ye vermiş çok sayıda görevli polis memurunun yerini istediği gibi değiştirerek, memurlarını zora sokan ve psikolojilerinin bozulmasına dahi sebep olan Şube Müdürü Alpay Erdem yaptığımız bir haber nedeni ile adeta köşe bucak kaçmaya başladı.

Bir haber gereği bilgisine başvurmak istediğimiz ancak geçtiğimiz günlerde makam aracını hatalı park ettiği gerekçesi ile yaptığımız haberden dolayı bize karşı tavır aldığını öğrendiğimiz Şube Müdürü Erdem’in tüm aramalarımıza rağmen telefonlara çıkmadığı hatta arama engelleme tuşu ile telefonlarımızı engellediği açıkça anlaşıldı.

Görevi toplumu bilgilendirmek, kent içi trafiği düzenlemek olan Erdem’in haber alma özgürlüğümüzü engellemeye çalışması ve bağlı olduğu kurumun mevkisini ve sorumluluğunu hiçe sayarak telefonlarımıza çıkmaması eleştiri konusu olurken , geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve bir trafik polis memurunun yaralanması ile sonlanan olay sonrasında da kendisine hakaret eden memuru görev yerini değiştirdiği biliniyor.

Meydana gelen trafik kazasında polis kontrol noktasında bir aracın görevli memura çarpması ve mesai arkadaşının yaralanmasının ardından olaydan Trafik Şube Müdürü Alpay Erdem’in sorumlu tutarak “arkadaşımın yaralanmasına sen sebep oldun.Üçüncü şeridi niye açık tutuyorsun”diye bağırarak kendisine sinirlenen ve hakaret eden memurun olay anında verdiği refleksi hiçe sayarak görevinden aldığı biliniyor. 

Yorumlar

Cevat yörük 10 Yıl Önce

her şeyden önce kalemine sağlık.bu adamın trafikçi olmadığını bilenler biliyor.masa başı müdür bunlar.cemaatçi olmadığımız için hepimiz dağıtıldık.kent içi trafiğin hali ortada yazıklar olsun...

Hasan kırkan 10 Yıl Önce

gokhan sana kızması doğal.o sadece cemaat gazetecilerine konuşur,açıklama yapar şovunu hazırlar.

Atakan PEHLİVAN 10 Yıl Önce

göreve geldiği günden beri sayın müdürümüz, yıldırma politikası şeklindeki radar uygulamaları ile edirne'liler olarak bizi canımızdan bezdirdi.

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
251 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
95 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1432 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
460 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"