Kategoriler

Edirne Haberci

Yürük“Edirne'deki talana sessiz kalanlar iki yüzlüdür“

Ak Parti Kadın kolları başkanı sert çıktı

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük Edirne’de yaşanan yeşil alan talanına sesiz kalan Gezi parkı eylemcilerini iki yüzlülükle suçladı.

Hafta sonu Kocasinan mahallesinde bulunan bir araziye Edirne Belediyesi tarafından otopark yapılacağı iddiası üzerine tepki gösteren birkaç vatandaş dışında kimsenin ses çıkarmamasını eleştiren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük özellikle CHP’lilerin bu duruma sessiz kalmasına bir anlam veremediğini belirterek “İstanbul Gezi Parkındaki olaylara en çok tepki gösteren CHP’liler neden aynı hassasiyeti burada göstermiyorlar.Buna anlam veremiyorum”diyerek tepki vermemeleri durumunda kendilerini iki yüzlü olarak göreceğini belirtti.

Öte yandan şehrin içinden geçen ve E-5 olarak bilinen Talatpaşa asfaltının 30 km lik bölümünün asfaltlanmasının Hükümet tarafından yapıldığını ifade eden Yürük “yapılan hizmeti belediye kendisi yapıyormuş gibi tabelalar koyarak reklamını yapmaktadır.Bunun böyle gösterilmesinden rahatsızız.Bu çalışmaların hükümetimiz tarafından yapıldığının halkımız tarafından bilinmesini isteriz”dedi.

Yorumlar

Hüseyin TAŞ 11 Yıl Önce

**zart-ı muhterek melek yürük hanım, bir süredir edirne'nin gündemini işgal eden, 25 kasım stadı yerine yapılmak istenen avm'ler konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? partiniz hariç, pek çok duyarlı kitle örgütü buna karşı çıkıyor. edirnemizin yeşil alana ihtiyacı var. edirneliler olarak buranın yeşil alan ve park olarak kalmasını istiyoruz. ya parti olarak siz ne düşünüyorsunuz..? şehir merkezine avm mi yapılsın, yoksa kamu yararına yeşil alan olarak mı kalsın? edirne esnafı da, toplumun diğer kesimleri de bu konudaki görüşünüzü doğrusu merak ediyoruz... **edirne merkezden **vatandaş-hüseyin taş

Daha Fazla Haber
Edirne
598 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
165 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
253 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
97 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
663 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1438 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"