Kategoriler

Edirne Haberci

İki Vekilinde mazereti yok!

CHP Grup başkanlığı harekete geçti!

Enerji Bakanı Taner Yıldız hakkında verilen gensoru görüşmelerine katılmayan 63 milletvekiline CHP’den kırmızı kalem çekildiği belirtildi.
CHP grubu tarafından verilen ve Enerji Bakanı Taner Yıldız hakkında verilen gensoru önergesinin Mecliste görüşülmesi için gerekli çoğunluk başta olmak üzere CHP’li vekillerinde tam katılımın isteyen CHP Grup Başkanlığı verdiği gensorun arkasında durmayan Milletvekilleri için harekete geçti.
Enerji Bakanı Taner Yıldız hakkında verilen gensoru görüşmelerine keyfi bir biçimde katılmadığını ve yasama görevlerini yerine getirmediğini bir köşe yazarının kaleme alması sonrasında başlayan tartışmalar alevlenerek CHP Genel Merkezinin de harekete geçmesine neden oldu.
CHP Grup Başkanlığı, tartışma yaratan bu yazı sonrası harekete geçti ve Kamuoyunun "Kim bu keyfi davranan milletvekilleri?" baskısına daha fazla dayanamayan Grup Başkanlığı, gensoru görüşmesine ''mazeret bildirmeden katılmayan'' 63 milletvekilinin ismini liste haline getirdi. Bu listeler CHP'nin tüm milletvekillerine salı gecesi saat 21.00'de ''kapalı zarf'' içinde gönderildi.
63 milletvekilinin arasında Edirne’nin iki CHP li milletvekilinin olması ise dikkat çekti.Sürekli olarak kendi bölgelerinde görülen ancak mazeret beyan etmeksizin Meclis faaliyetlerine katılmadıkları tespit edilen CHP li Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli’nin de bu listede olması ve gensoru görüşmelerine katılmamaları CHP Grup Başkanlığının gözünden kaçmadı ve gönderilen zarfların içindeki yazıya göre uyarıldıkları belirtildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
595 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1436 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
306 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
590 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"