Kategoriler

Edirne Haberci

Yağmurdan değil, patlayan borudan!

Her yerde su patlağı var!

Gün geçmiyor ki kente içme suyu sağlayan borulardan biri patlamasın.Yaklaşık 3 aydan buyana kente içme suyunu sağlayan su borularından meydana gelen patlaklar vatandaşların uzun süre susuz kalmasına neden oluyor.
Her yağmur yağışı sonrasında göle dönen Talatpaşa asfaltı üzeri bu defa su borusunun patlamasından dolayı caddeyi adeta göle döndürdü.Akşam saatlerinde patlayan su borusundan akan tonlarca su boşa giderken evlerinden okullarına giden öğrenciler okullarına gitmekte zor anlar yaşadılar.
Kente içme suyu sağlayan şebekenin eski olması ve abone sayısının fazla olması sürekli olarak arızlara yol açarken belediyenin bu konuda seyirci kalması tepkilere neden oluyor.
80 nci yıl Lisesi önünde patlayan su borusunun yarattığı etki Talatpaşa asfaltı ve civarının göle dönmesine neden oldu.Sabah evlerinden işlerine giden araç sürücüleri ile okullarına gitmeye çalışan öğrenciler akan suyun yarattığı su birikintisinden dolayı zor anlar yaşadı.
Yaya kaldırımlarından yürüyen öğrenciler karşıdan karşıya geçmekte zorlanırken araç sürücüleri de su sıçratmamak ve patlağın yarattığı çukura araçlarını düşürmemek için büyük mücadele verdikleri görüldü.
Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından yapılan anonslarla belediye yetkilileri uyarılırken arızaya müdahale edecek olan ekibin geç gelmesi ve arızaya müdahalede gecikmesi tepkilere neden oldu.
Vatandaşlar su borularında meydana gelen patlakların önemli olduğunu belirterek belediyenin bu konuda gerekeni derhal yapması gerektiğini ifade ettiler ve akan suyun milli servet olduğunu, suyun günümüzde en önemli ihtiyaç olduğunu ve değerinin bilinmesi gerektiğini kaydettiler.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
160 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
249 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
94 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1432 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
459 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"