Kategoriler

Edirne Haberci

Direkler yerinden etti!

Vali Duruer "Boş binayı,kullanılmayan arabayı,boşta duran personeli sevmem."

Bir süredir Köylere Hizmet Götürme Birliğinde müdür olarak görev yapan Tülay Ayvaçiçeği Vali Duruer’in talimatı ile görevinden alındı.Vali Duruer görevden alınma sebebini Söğütlük Kent Ormanına dikilen direkler olarak yorumladı.
AB projeleri kapsamında yürütülen çalışmalar dahilinde Bulgaristan ile proje geliştiren ve ve Söğütlük orman parkının iç kısmında bulunan alanın tanzimi ilgili yürütülen projenin müdüre hanımı yerinden ettiği öğrenildi.
Edirne’ye göreve geldiği gün Söğütlük kent ormanını gezen Vali Duruer gördüğü manzara karşısında adeta şaşkına döndü. Ormanlık alan içinde vatandaşlara ayrılan yaya yürüyüş alanının yan tarafına diklen elektrik direklerine takan Vali Duruer direklerin kim tarafından ve hangi mantıkla dikildiğini öğrenmek için Köylere Hizmet götürme birliği üyeleri ve yöneticileri ile toplantı düzenledi.
Toplantıda “bu projeyi kim yaptı?” şeklinde soru soran Vali Duruer’e müdüre Tülay Ayvaçiçeği  “ben yaptım efendim” cevabını verdi.Yaşanan bu gelişmeler sonrasında görevinden alınan Ayvaçiçeği’nin görevden alınma sebebini net bir dille anlatan Vali Duruer “projeyi hazırlayan arkadaşa bu projeyi kim hazırladı? Diye sordum.Kendiside bana ben hazırladım diye cevap verdi. Sen mühendis misin? Mimarmısın?diye sorduğumda ise hayır efendim cevabını verdi.Dünyanın hangi tarafında böyle bir çalışma var çok merak ediyorum.Ağaçtan fazla direk var.Projeyi değiştirmek istiyorum,Bulgaristan ile yapılan anlaşma olduğu için yapamıyorum.Ama bir çözüm yolu bulacağız”dedi.
Çalışmayan insanların çalışmak zorunda olduklarını belirten Vali Duruer “ben hayatta üç şeyi sevmem.Boş duran kullanılmayan binayı sevmem.Boşta duran aracı sevmem boşta duran personeli sevmem.benim prensibim bu.Kendisini yetersiz olduğu için görevden aldım.Çalışmayan insanlar çalışmak mecburiyetindedirler.”diyerek bahse konu müdüre hanımı görevden aldığını kaydetti. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
600 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
165 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
254 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
97 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
663 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1442 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
592 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"