Kategoriler

Edirne Haberci

Zanlı sayısı 13 e yükseldi!

Edirne'de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 13'e yükseldi.

Edirne'de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 13'e yükseldi.
Edinilen bilgiye göre, dün ailesi tarafından hastaneye götürülen işitme engelli Z.K'nın 14 haftalık hamile olduğunun belirlenmesi üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor.
Soruşturma kapsamında Z.K'nın annesi S.K, babası A.K ve ağabeyi A.K'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi daha gözaltına aldı. Böylece olaya ilişkin gözaltına alınanların sayısı 13'e yükseldi.
Zanlılar emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildikleri hastanede gazetecilerin sorularını cevaplayarak olayla ilgileri bulunmadığını ve küçük kızı tanımadıklarını belirttiler.
Polisin sürdürdüğü titiz çalışmanın Nisan ayından buyana sürdüğü ve gözaltına alınıp serbest bırakılanları da takibe aldığı ve organize bir şekilde küçük kız çocuğunun oyun amaçlı olarak kişilerle ilişkiye sokulduğunun öğrenildiği belirtildi.
Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.Zanlıların hastaneye sevki sırasında gazetecilerin sorular Öte yandan Z.K'nın Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum servisindeki tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, ailesinin kürtajı onayladığı ve bakanlık kararına gerek kalmaksızın kürtajın yapılacağı ifade edildi.Zanlıların savcılıktaki ifadelerinin sürdüğü ve nöbetçi mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
160 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
248 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
94 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1426 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
186 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
305 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
589 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
459 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"