Kategoriler

Edirne Haberci

İpsala şehidini uğurladı!

İpsalalılar hükümeti protesto etti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında şehit olan er Emrah Karataban'nın cenazesi, Edirne'nin İpsala ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Şehit Karataban'ın cenazesi, Çorlu Havaalanı'ndan alınarak, Kumdere köyündeki baba ocağına getirildi. Şehit cenazesinin evinin önüne gelişi sırasında babası Süleyman ve annesi Nuray Karataban'nın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
İpsala Müftüsü Nazım Keçeci, burada yaptığı konuşmada, Allah'ın sabredenlerin yanında olduğunu belirterek ''Türkiye'nin düşmanı dün de çoktu, bugün de çok. Dün nasıl onları yendiysek bugün de onların canlarını okuyacağız. Allah sabredenlerin yanındadır'' dedi.
Daha sonra Müftü Keçeci, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başsağlığı mesajını okudu. Helallik alınmasının ardından cenaze tekbir ve alkışlar eşliğinde Kumdere Camisi'ne getirildi.
Şehidin cenazesi, İl Müftü Vekili Mehmet Karahan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene katılan çok sayıda vatandaş, sloganlarla terör örgütünü lanetleyerek hükümeti protesto etti.
Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Edirne Valisi Hasan Duruer, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, CHP Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan, Kemal Değirmendereli, Tekirdağ MHP Milletvekili Bülent Belen, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Ferit Güler ile ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
595 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
306 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
590 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"