Kategoriler

Edirne Haberci

Kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi!

Ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi!

Edirne'de kamyonetle yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Ölen ve yaralananların kimlikleri tespit edildi.
Mehmet Doğan yönetimindeki 39 NH 750 plakalı kamyonet, Havsa-Edirne karayolunun 2. kilometresinde Cemal Ağdemir idaresindeki 22 DE 886 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı.
Kazada, sürücüler Ağdemir ve Doğan ile araçlarda bulunan yolculardan Hasan Konuş, Ercan Derin, İsa Yumuşak, Hasan Öztürk ve Mihriban Dilek öldü.
Kazada yaralanan İdris Nevşehir, Gökhan Yılmaz, Özer Akbulut, Alican Çiçek, Nurullah Doğan, Bora Edis ve Fatma Yaman 112 Acil Servis ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.
Yorumlar

Mesut Turan 12 Yıl Önce

bu arabaların karıştığı kaçıncı kaza.yürek mi dayanır bunlara.az önce bir sitede kazanın görüntüsünü izledim.olaya şahit birisi minibüs aşırı hızlıydı beni solladı iki aracı daha solladı karşıdaki kamyonetle kafa kafa çarpıştı diyor.gelibolu-edirne arası normal hızla 2,5 saat sürerken bu minibüslerden bazılarının 1,5 saatte geldiği söyleniyor.yetkililer artık bunlara tedbir almalı.bu tip yolcu minibüslerinin yaptığı kazalar sonucu tahminim 50 ye yakın can kaybı var.bir bölünmüş yolların durumu.havsa-çanakkale ile edirne-istanbul arasındaki bölünmüş yol çalışmaları ne hikmetse yap-boz tahtasına büründü.bu yollarda geceleri yolculuk yapmak ip üzerinde gitmek gibi.doğru dürüst ışıklandırma yok.yol nerde tek şerit-nerde çift şerit belli değil.yollar habire yeniden yapılıyor.bu işin bir araştırılması gerekiyor.bir arkadaş edirne-kırklareli yol kavşağının ışıksız olmasından bahsetmiş.ben geçenlerde ordan geçerken çok korktum.şehirlerarası bir kavşakta ışık yok.

cinayet bu 12 Yıl Önce

havsaya gidiş yönü otogardan taa uzunköprü kavşağına kadar 18 km birkaç gündür hiçbir neden olmadan kapalı. o nedenle bu kaza değil karayollarının cinayetidir!

Daha Fazla Haber
Edirne
595 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
162 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1436 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
306 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
590 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"