Kategoriler

Edirne Haberci

İlk kazma vuruldu!

Lisanslı depoculuk için ilk adım atıldı!

Ülke tarımının geleceği olan Lisanslı Depoculuk sisteminin altyapısını oluşturmak üzere, Edirne Ticaret Borsası önderliğinde on dokuz üyesinin öz sermayesi ile kurulan Edirne Depoculuk İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılacak çelik silo yatırımı için bugün start verildi.
 
Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda şirketin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa YARDIMCI ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit KARANFİL, Ahmet ÖZMEN ve AKP İl Başkanı Müjdat KAHVE, çelik silo yatırımının yapılacağı arazide bir araya gelerek, kurban kesim törenine iştirak ettiler.
 
Kurbanın kesilmesini müteakip açıklamada bulunan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI; “Borsada göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu yatırımın planlarını yapmaktayız. Geleceği düşünerek projenin içinde yer alana şirket ortağı üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Borsamız hizmet binası ile üyelerimize ait depo ve işyerlerinin de içerisinde bulunduğu alana yapılacak olan çelik silolar, tarımın geleceği için hayati önem taşımaktadır. Türkiye’de lisanslı depoculuk sisteminin yaygınlaşması, üreticilerin hasat sonrası ürünlerini kısa sürede piyasaya arz etme zorunluluğunu ortadan kaldıracaktır. Yapımı için bugün başlangıç yaptığımız çelik siloları temmuz ayı başına kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimize, üreticilerimize, Edirnemize hayırlı olsun” dedi.
 
ziyaret için Borsamızda bulunan AKP İl Başkanı Müjdat KAHVE; “Edirne için yapılan yatırımları her zaman destekliyoruz. Bu yatırım için Mustafa YARDIMCI’nın şahsında şirketin ortağı olan tüm borsa üyelerini kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devamını, yapılan yatırımın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Edirne
597 Kez Görüntülendi.
ETSO Başkanı Sezai Irmak "İnsan kursağından geçsin çöpe gitmesin!"
Edirne
163 Kez Görüntülendi.
Trakya Birlik 2022/2023 İş yılı Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Edirne
252 Kez Görüntülendi.
İba;"Edirneyi yaşanabilir, sorunsuz bir kent haline getireceğiz"
Edirne
96 Kez Görüntülendi.
Suiçmez “Ulusal Süt Konseyi bir an önce toplanmalı!”
Edirne
662 Kez Görüntülendi.
Amatör denizciler Tuzladan ve ekibi ile devam kararı aldı!
Edirne
1437 Kez Görüntülendi.
Savcı Gürkan'ın 47 yıla kadar hapsini istedi!
Edirne
187 Kez Görüntülendi.
Suiçmez sanayicilere seslendi!
Edirne
307 Kez Görüntülendi.
Suiçmez "iğneden ipliğe tüm sorunları biliyoruz!"
Edirne
591 Kez Görüntülendi.
Ambulans şoförlüğünden TIR şoförlüğüne!
Edirne
461 Kez Görüntülendi.
Ecz.Ciravoğlu "Edirne'nin üzerindeki tozu kaldırmaya geliyoruz"