banner78
banner25

Zıpkınkurt sitem etti!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret Borsası, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ve Food In Lıfe Dergisi organizasyonu ile gerçekleşen Edirne kent mutfağı ve Osmanlı Saray yemekleri tanıtımı etkinliğine katılanlara teşekkür plaketi verildi.

Edirne’ye gelen 54 gurme tarafından hazırlanan yemeklerin tadılması sonrasında kentin adının yerel ve ulusal basında yer alarak tanıtımını sağlayan Oda Birlikleri günün anlam ve önemine yakışan ve katkısı olan katılımcılara teşekkür plaketi verdiler.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı İsmet Açıkgöz ve Doç. Dr. Nezih Müftügil’in katılımıyla gerçekleşen “Edirne Osmanlı Saray yemekleri”tanıtım organizasyonunda toplam 32 kişi ve kuruluşa teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Plaket sunumu öncesinde konuşma yapan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt düzenlenen Gastronomi turu Edirne konu başlığı ile bu sekötörde öne çıkan 40 iş insanını Edirne’de ağırladıklarını belirterek “Edirne’de çok iyi konaklama tesislerimizin olduğunu,5 yıldızlı otellerimizin olduğunu,eşsiz güzellikte bulunan ve bu güne kadar hiç konaklamadıkları tarihi konaklarımızda misafir ettik.Onlardan aldığımız geri dönüşlerde bu kadar güzel bir yerde daha önce hiç konaklamadıklarını ve çok memnun kaldıklarını belirttiler”şeklinde konuştu.

Edirne tanıtımı konusunda her zaman elini taşın altına sokan ve buna öncelik yapmak için elinden gelen gayreti gösteren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt konuşmasında sitem dolu sözlerde bulunarak katkı sağlamayanlarıda eleştirdi.

Özelikle katkıda bulunacağım dedikten sonra organizasyonun bitmesi ile ilk günün sabahında faturasını odaya gönderenlere sitem eden Zıpkınkurt “Özellikle Şekire Karadağ teyzeme teşekkür ediyorum.Çünkü evinde iki tepsi baklava ile bu organizasyona katkıda bulundu ve bizden hiçbir ücret talep etmedi.Ama programın bittiği sabah saat 09:00 da fatura gönderen esnaflarımız var.Onlara da teşekkür ediyorum.Yıldızlı otellerimiz var,bize gönlünün kapısını açamayan onlarada teşekkür ediyorum”dedi.

 Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı İsmet Açıkgöz’de yaptığı konuşmada organizasyonun gerçekleşmesi için çok yoğun bir çaba sarf edildiğini ve aylar öncesinden bunun hazırlıklarına başlanıldığını kaydetti.

Doç. Dr. Nezih Müftügil ise “kenti dolaşırken kentin güzelliklerini görme fırsatı buluyorsunuz.Fakat burada üzerinize düşen bazı sorumluluklarınızın olduğunu unutmamak gerekiyor.Bu şehre çok değerli katkılarda bulunanlar olmuş.Sanatsal ve bilimsel anlamda katkıları olanlar var.Herkes bu şehre katkıda bulunabilir.Çünkü çok güzel bir şehriniz var”dedi.

Konuşmaların ardından katkıda bulunanlara plaket ve teşekkür belgeleri verildi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30