banner78
banner25

Zıpkınkurt
Recep Zıpkınkurt Bloomberg TV'de canlı olarak yayınlanan 'İş Dünyası' isimli programa stüdyo   konuğu olarak katıldı. Hande Berktan'ın sunuculuğunu yaptığı programda ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gerek Edirne gerekse Türkiye ekonomisi ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Türkiye'de reel sektörün sesi olmayı sürdüren ve her hafta farklı konu ve konuklarla iş dünyasının nabzını tutan 'İş Dünyası' programının  konukları ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ile birlikte Karabük TSO ve  Çankırı TSO Başkanları  oldu.
Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinin detaylı analizlerinin tartışıldığı programda Türkiye ve Edirne ekonomisi ile ilgili görüş ve önerilerini dile getiren Recep Zıpkınkurt, Edirne'ye yatırımcıyı çekmek için EOSB'nin  bölgesel özel  teşvik kapsamına alınmasını canlı yayında bir kez daha dile getirdi. Zıpkınkurt, iç piyasalarda yaşanan daralmadan  ihracat ile aşılabileceğini belirterek, büyümenin itici gücünün ihracat olduğunu söyledi.

Program konuğu Oda başkanları, 2014 yılının ekonomideki gelişmelere dikkat edilmesi gereken bir yıl olduğunu dile getirdiler. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30