banner137
banner25

Yolda bayramlaşıyorlar!

İhracat ürünlerini TIR'larla Avrupa'nın çeşitli ülkelerine götürmek için yola çıkan sürücüler,Kapıkule Sınır Kapısı’na giden yolda kendilerine gelmesini bekledikleri tır kuyruğu sırasında birbirleriyle bayramlaştı. Ailelerinden uzak kalan sürücülerin bayramlarını buruk geçirdikleri görülürken tek teselli telefonlar veya yol arkadaşları oldu.

Kurban Bayramında sevdiklerinin yanında olamayan tır sürücüleri bayramlaşmayı telefonda yakınlarını arayarak ve meslektaşları ile yaparak geçirdiler.

Taşıdıkları yükleri ile yurt dışına mal sevkiyatı yapan tır sürücüleri uzayıp giden tır kuyruklarında bekleyerek Kurban Bayramını geçiriyorlar.Bir çok bayram veya özel günde direksiyon başında olmak zorunda kalan tır sürücüleri Kapıkule sınır kapısındaki tır kuyruğunda kendi aralarında bayramlaşarak bayramlarını geçiriyorlar. 30 yılı direksiyon başında geçiren tır sürücüsü Özkan Cengiz şoförlük yaşamında bayramlarda çok nadir ailesi ile birlikte olabildiğini belirtti.

Çocuklarından ve ailelerinden ayrı olduklarını belirten sürücüler işlerinin bu olduğunu ifade ederek birilerinin u yükü taşımak zorunda olduğunu kaydettiler.Bayramın ilk gününe denk gelen Salı günü Kapıkule gümrük kapısında aşırı bir yoğunluk olmadığı,gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından tır sürücülerinin yollarına devam ettiği görüldü.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30