banner137
banner25

“Yok artık“dedirtti!

İpsala’da ki Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü sorumluk sahasında bulunan İpsala Gümrük Sahasında yakalanan göçmenler yetkililere “yok artık”dedirtti.

Edinilen bilgiye göre 27.12.2013 günü yurtdışına çıkış yapmak üzere İpsala gümrük sahasına gelen sürücülüğünü Polonya uyruklu D.P.K. isimli şahsın yaptığı ve yanında yolcu olarak bulunan Alman uyruklu A.J.’nin bulunduğu araç yolcu ve araç sürücüsünün şüpheli hareketler yapması sonrasında gümrük yetkililerince X-RAY taramasına yönlendirildi.

X-ray taramasında suça konu olan araçta inceleme yapan görevli memur binek türü otomobilin alt taban kısmına özel olarak yapılmış bölme içerisinde üç kişinin varlığını belirledi.Yoğunluğun anlaşılması üzerine aracın taban kısmını söken görevliler üç kişinin dar bir alanda yatar vaziyette ve sırt üstü biçimde olduklarını görünce “yok artık” dediler.

Yapılan ilk sorgu sonrasında haklarında aracın sürücüsü Polonya uyruklu D.P.K. ve yanında yolcu olarak bulunan Alman uyruklu A.J. hazırlanan tahkikat evrakları ile İpsala Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.Göçmenler ise Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SONER SOYRAÇ 10 yıl önce

yakalananlar göçmen değil mülteciler

banner30