banner137
banner25

Yine patladı!

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulu önünde bulunan cadde üzerinde meydana gelen su patlağı gece boyunca akınca yollar göle döndü.Özellikle Talatpaşa asfaltı üzeri ve ilköğretim okulu çevresindeki cadde adeta dere olup aktı.

Sabah saatlerinde evlerinden işlerine araçları ile giden vatandaşlar yol üzerinde oluşan suların içinden geçmemek ve geçerkende birilerini ıslatmamak için büyük çaba sarf etmeleri dikkat çekti.

Alt yapının eski olması arızları beraberinde getirirken aynı arızanın sürekli aynı noktadan yaşanıyor olmasıda gerek yapılan işçiliğin gerekse kullanılan malzemenin kötülüğünü gözler önüne serdi.

Ana su borularından birisi olan hattın aşırı yüke dayanamadığı ve zayıf olan noktalardan patladığı ifade edilirken ekiplerin arızaya ne zaman müdahale edeceği ve bu süre içinde kentte ne kadar süre ile su kesintisi yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30