banner78
banner25

Yılın ilk karı yağdı!
Aralıksız süren yağmurun ardından yılın ilk karı Balkanlardan gelerek ülkemize giriş yaptı.Kar yağışı gece yarısı itibari ile başladı.Kentin yüksek kesimlerinde tipi şeklinde başlayan kar yağışı kentin iç kesimlerinde etkisini kaybederek sulu kar şeklinde yağdı.
Üç günden buyana aralıksız devam yağmurun ardından sabah saatlerinde güneşli olan ve hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyreden Edirne’de akşam saatlerinde yine başlayan yağmur yerini kara bıraktı.Kar yağışı gece saat 01:00 itibari ile etkisini artırırken yağan yoğun yağmur yağışından ve zaman zaman sulu kara dönmesinden dolayı zeminde kar oluşmadı.
Uzun süre yağan yağmurdan dolayı bazı iş yerleri ve evlerin bodrum katlarını su bastı,ulaşımın sağlandı bazı ara yollarda biriken sulardan dolayı ulaşım araç trafiğine kapatıldı.
Belediye ekipleri ise su baskınına maruz kalan yerlerde sabah saatlerinde çalışma başlatacağını, ekiplerin verilen talimat doğrultusunda su tahliyesi işlemi yapacakları öğrenildi.
Kar yağışının etkisinin kaybedeceği ve yağışların süreceği belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30