banner137
banner25

Yığın ve Genç ailelerinin mutlu günü!
Edirne’ni en köklü ailelerinden biri olan Saygın ailesi ile Genç ailelerinin çocukları Aykut ve Berna Villa Restoranda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftin Belediye nikah salonunda kıyılan nikahlarının ardından düğünün yapılacağı Villa Restorana gelmesi ile başlayan gecede çiçeği burnunda genç çift havai pişek ve konfeti eşliğinde piyanist Yılmaz Yıldıran’ın şarkıları ile sahneye gelerek açılış danslarını yaptılar.

Kuyumcu Sinan ve eşi Nuray Saygın’ın oğlu ve merhum Zeki Yığın’ın torunu olan Aykut, Esma ve Bekir Genç çiftinin biricik kızları Berna ile hayatlarını düzenlenen muhteşem düğün töreni ile birleştirmiş oldular.

Genç çifti yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarının yanı sıra arkadaşları ise gece boyunca oynana oyunlarda eşlik ederek gecenin unutulmaz bir gece olmasını sağladılar.

Bizlerde genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler,sağlık ve sıhhat dolu bir hayat geçirmelerini temenni ederiz.




banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30