banner78
banner25

Yatırım için Edirne'ye geldiler

Sanica markasıyla jakuzi, küvet, kombi ve radyatör üretiminde ön plana çıkan Fatinoğlu Holding, yeni yatırım alanı aramak için Edirne'ye geldi
 Fatinoğlu Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Fatinoğlu yatırım imkanlarını değerlendirmek için Edirne'ye geldi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ziyaret eden iş adamı Edirne'deki yatırım olanakları hakkında bilgi aldı.

Fatinoğlu Holding olarak Edirne'de yatırım yapmak  istediklerini söyleyen Nesimi Fatinoğlu: “Biz Fatinoğlu Holding olarak bir aile şirketiyiz. Fatinoğlu Holding bünyesindeki amiral gemimizde Sanica markasından ürettiğimiz banyo, ısı ve boru grubumuz var. Edirne'ye yatırım yapmayı  düşünüyoruz.  Edirne'deki yatırım olanaklarını yerinde incelemek üzere geldim.  Daha sonra teknik bir ekibimiz gelerek Edirne'de  inceleme yaparak kararı vereceğiz' dedi.

Türkiye'de banyo ürün grubunda pek çok ilki gerçekleştiren ve Sanica markasıyla dünyanın önde gelen küvet üreticilerinden olan Fatinoğlu Holding PVC ve PPRC boru üretimi de yapıyor.     

Fatinoğlu Holding  Türkiye’den 78 ülkeye ihracat yapıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde 6 adet, Elazığ’da 3 adet fabrikada üretim yapıyor. Macaristan Budapeşte’de ve İtalya Brescia ‘da 2 ayrı şirketleri çalışıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30