banner137
banner25

Yardımcı Bakan Binali Yıldırım ile görüştü!
Edirne Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM ile görüştü. Edirne’ye yapılması planlanan hızlı tren, TIR geçişleri ve Çorlu Havaalanı konularında görüştüler.
 TOBB tarafından Türk iş dünyası olarak İzmir’in EXPO 2020 adaylığını desteklediklerini açıklandığı toplantıya katılmak için TOBB’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM ile Edirne Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI Trakya Bölgesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.
Konu ile ilgili olarak ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI sayın bakanımız ile ilgili yaptıkları görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “ Sayın bakanımıza Çorlu havaalanının daha aktif kullanımı ile ilgili görüşlerimizi ilettim. Bakanımız bu konu ile ilgili askeri yetkililerle görüşüldüğünü bu sorun çözüldüğünde bu havaalanımızı daha aktif bir şekilde kullanmayı planladıklarını belirttiler. Hızlı tren ile ilgili olarak en kısa zamanda müjdeli bir haber vereceklerini eklediler. 2014 yılında hızlı tren ile ilgili çalışmalar başlayacak gibi görünüyor. Ayrıca son dönemlerde Bulgaristan gümrük sahasındaki inşaat çalışmalarından kaynaklı olarak TIR geçişlerindeki sıkıntı içinde bakanlık olarak Bulgarlarla görüşüldüğünü ve sorunun çözülmesi için görüşmelerin devam edildiğini söyledi. Sayın bakanımız bölge ile ilgili konulara oldukça ilgili olması bizleri ayrıca sevindirmiştir” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30