banner78
banner25

Yangın büyümeden kontrol altına alındı!
Gençlik spor İl Müdürlüğüne bağlı Milli Takımlar Kamp merkezinde çıkan yangın panik yarattı.
Saat 15:00 da çıkan yangın kazan dairesinde başladı.Gaz dönüşüm çalışmalarının yapıldığı sırada ilgili firma çalışanı tarafından kazan dairesi oksijen kaynağı yardımı ile söküldüğü sırada kıvılcımlar az miktardaki fuel oıl birikintisinin üzerine geldi.Fuel oıl’in alev alması ile bir anda ortalığı kaplayan dumanlar çalışan işçiyi zor durumda bıraktı ve alevler kısa sürede kazan dairesini sardı.Durumun itfaiyeye haber verilmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına almayı başardılar.
Dumanların Milli Takımlar Kamp eğitim merkezini sardığı sırada ise görevliler binayı boşalttı.Şans eseri binada kalan öğrencinin olmaması dumandan zehirlenme olasılığını da ortadan kaldırmış oldu.
Yangına neden olan işçi ise kazan dairesinde oksijen kaynağı ile çalıştığı sırada yerde bulunan fuel oıl kalıntısına kıvılcımların sıçradığını ancak müdahale etmek istediyse de yerin darlığından dolayı bunda başarılı olamadığını söyleyerek yanmayı engelleyemediğini ifade etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30