banner137
banner25

Yağmurdan değil, patlayan borudan!
Gün geçmiyor ki kente içme suyu sağlayan borulardan biri patlamasın.Yaklaşık 3 aydan buyana kente içme suyunu sağlayan su borularından meydana gelen patlaklar vatandaşların uzun süre susuz kalmasına neden oluyor.
Her yağmur yağışı sonrasında göle dönen Talatpaşa asfaltı üzeri bu defa su borusunun patlamasından dolayı caddeyi adeta göle döndürdü.Akşam saatlerinde patlayan su borusundan akan tonlarca su boşa giderken evlerinden okullarına giden öğrenciler okullarına gitmekte zor anlar yaşadılar.
Kente içme suyu sağlayan şebekenin eski olması ve abone sayısının fazla olması sürekli olarak arızlara yol açarken belediyenin bu konuda seyirci kalması tepkilere neden oluyor.
80 nci yıl Lisesi önünde patlayan su borusunun yarattığı etki Talatpaşa asfaltı ve civarının göle dönmesine neden oldu.Sabah evlerinden işlerine giden araç sürücüleri ile okullarına gitmeye çalışan öğrenciler akan suyun yarattığı su birikintisinden dolayı zor anlar yaşadı.
Yaya kaldırımlarından yürüyen öğrenciler karşıdan karşıya geçmekte zorlanırken araç sürücüleri de su sıçratmamak ve patlağın yarattığı çukura araçlarını düşürmemek için büyük mücadele verdikleri görüldü.
Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından yapılan anonslarla belediye yetkilileri uyarılırken arızaya müdahale edecek olan ekibin geç gelmesi ve arızaya müdahalede gecikmesi tepkilere neden oldu.
Vatandaşlar su borularında meydana gelen patlakların önemli olduğunu belirterek belediyenin bu konuda gerekeni derhal yapması gerektiğini ifade ettiler ve akan suyun milli servet olduğunu, suyun günümüzde en önemli ihtiyaç olduğunu ve değerinin bilinmesi gerektiğini kaydettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30