banner78
banner25

Vize esnekliği için teşekkür etti!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıkınkurt, Yunanistan Edirne Konsolosu Katerina Varvarigu'yu makamında ziyaret etti.

Bayan Konsoslos’un göreve geldiği günden buyana vize konusunda gösterdiği hassasiyeti her platformda dile getiren Zıpkınkurt, ilişkilerin daha da iyileştirilmesi ve vize konusundaki süreç hakkında bilgi alış verişinde bulunmak üzere bayan Varvarigu’yu konsoloslukta bulunan ofisinde ziyaret etti.

Her iki ülke ticari ilişkilerinin öneminin konuşulduğu ziyarette esnasında Zıpkınkırt, komşu ülke Konsolosu Varvarigu'ya iki ülke arasında işbirliğinin artması ve ticari ilişkileri geliştirmek adına işadamlarına verilen vizelerin sürelerinin uzatılması talebinde bulundu.

Ortak çalışmalar ile vize sürelerinin uzatılması adına girişimler yapılacağı konusunda olumlu sinyaller alınan görüşmenin sonunda Katerina Varvarigu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u göreve geldiği günden itibaren takip ettiğini ve aktif çalışmaları sonucunda başarılı işler ortaya koyduğunu gözlemlediğini belirterek , başarılarının devamını diledi.

Konsolos Katerina Varvarıgou'ya yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyleyen Zıpkınkurt,Yunanistan ile ülkemiz ekonomisine bulundukları katkılarından dolayı teşekkür etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30