banner78
banner25

Vekil, Geçmiş’e sahip çıktı!
Son günlerde kamuoyunu meşgul eden çifte üyelik konusuna ilişkin CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan açıklık getirerek bunun bir oyun olduğunu ve oyunun en kısa zamanda ortaya çıkarılarak kamuoyunun bilgileneceğini söyledi.
Partisinin İl Binasında Merkez İlçe Başkanı Av.Harika Türkay, İl Başkanı Av.Teoman Özdöl ve diğer yöneticilerle beraber basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Recep Gürkan üyelik konusunda Ak Partinin büyük bir sahtekarlık içinde olduğunu vurgulayarak bunun er yada geç ortaya çıkartılacağını kaydetti.
İddiaların partisinin genel merkezince araştırıldığını ifade eden Gürkan, ''Elimizdeki belgelere ve araştırmalarımıza göre 57 bin üyenin yüzde 95'lik kısmının aynı zamanda AK Parti'ye üye olduğu tespit edildi. Edirne'de bu sayı 468'dir. Bu sayı içerisinde il, ilçe, köy ve mahallelerde bulunan CHP üyelerinin büyük bir kısmının internet üzerinden AK Parti'ye üye olduğu görülüyor. CHP'yle birlikte başka bir partiye üyeliği bulunan 57 bin kişinin üyeliği düşürüldü'' diye konuştu.
Edirne'de Şenol Geçmiş adlı vatandaşın konuya ilişkin Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirten Gürkan, partilere çifte üyeliğin sahtekarlık olduğunu savundu.
CHP'ye üyelik için şahsi başvuru, fotoğraf, imza ve ikamet adresi gerektiğini vurgulayan Gürkan, AK Parti yetkililerinin ise internet üzerinden üye kaydı yaptığını öne sürdü.
Gürkan, konunun adli mercilere taşındığını kaydetti.
Öte yandan Ak parti tarafından düzenlenen basın toplantısında üyelik konusunda adı geçen kişinin üye yapıldığına dair bir belgenin ortalıkta gezdirildiğini ancak resmiyeti olmadığını da aktaran partililer “eğer Ak partiye üyeliği varsa neden belge ile konuşmuyorlar?Madem üye üye kaydını çıkartsınlar”diyerek Ak Parti’den resmi belge istediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30