banner78
banner25

Vatandaşa yok, müteahhide var!
Fatih mahallesi Cumartesi pazarı yanında bulunan boş alandaki inşaat atıkları vatandaşın tepkisine neden oluyor.
 
Bir süreden buyana yaya kaldırımlarının bakım ve onarımları konusunda çalışma yapan Edirne belediyesi yeni yerleşim bölgesindeki kaldırımları yeniden elden geçirmeye başladı.Yapılan ihale ile yerinden sökülen yaya kaldırımlarından çıkan artık malzemelerin toprak döküm sahalarına dökülmesi yerine yerleşim alanlarının arasında kalan boş alana dökülmesi eleştiri konusu oldu.
Hazineye ait olduğu öğrenilen ve Cumartesi pazarı yanında bulunan alana dökülen beton ve toprak karışımı malzemelerin kötü görüntü oluşturduğunu düşünen vatandaşlar “ biz bunu yapsak anında ceza keserler.Ama belediye müteahhidine olunca sesleri çıkmıyor.Orası toprak döküm yeri değil.Başkaları da artık buraya dökmeye başladı.Burası hafriyat sahası gibi duruyor.Bu görüntüler çağdaş bir kente yakışmıyor”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30