banner137
banner25

Varvarıgou ETSO'yu ziyaret etti
 Yunanistan Edirne Konsolosu Katerina Varvarıgou Edirne Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Recep Zıpkınkurt’u makamında ziyaret etti..

Ziyarette Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan da hazır bulundu.
Türkiye ve Yunanistan arasında süregelen işbirliğinden duyulan memnuniyetin ifade edildiği ziyarette ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, Konsolos Bayan Katerina Varvarıgou'ya  odaya gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade etti.
İki ülke işadamlarının karşılıklı ticari işbirliklerini geliştirmek için ve yeni ortak iş imkanlarını araştırmak için projeleri ve çalışmaları olduğunu söyleyen Zıpkınkurt: “Komşu ülkeler ile yapılan işbirliklerine güveniyoruz. Ticari işbirliklerin ülkeleri daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bayan Katerina Varvarıgou da yaptığı konuşmada iki ülke arasında işbirliğinin artması için her konuda yardıma hazır olduğunu söyleyerek Türkiye'den Yunanistan'a giden kişi sayısının her geçen gün arttığını,2011 yılında 4oo kişi olan vize sayısının kendisinin göreve başladığı günden bu yana 1600'e  ulaşmasının en somut gösterge olduğunu ifade etti.
E
dirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’ta yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ve bayan konsolosun göreve geldiği günden buyana iki ülke ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunduğunu, öte yandan iş adamlarına verilen uzun süreli vizelerin ve gösterilen kolaylığında önemli olduğuna vurgu yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30