banner137
banner25

Vali Özdemir Batı Trakya'da!
Özdemir önce Doğu Makedonya- Tralya Eyalet Başkanı Hristos Methios’u makamında ziyaret etti. Özdemir’e T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı eşlik etti. Ziyarette Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ve meclis üyesi Mustafa Katrancı da bulundu. Ziyaretten sonra yapılan açıklamada, turizm, vize kolaylığı, Meriç nehrinde sivri sineklerle mücadele ve Meriç’te meydana gelen su taşkınları gibi iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel sorunlar konuşuldu. Özdemir, Eyalet Başkanı Hristos Methios’a gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Vali Özdemir’in ikinci ziyaret yeri ise Gümülcine S. Müftülüğü oldu. Özdemir burada Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif ile görüştü.

Özdemir, son olarak da Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni ziyaret ederek Başkan Necat Ahmet ve Y.K. üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Necat Ahmet, Birliğin kısaca tarihçesini anlattı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Necat Ahmet tarafından Özdemir’e ebru bir tablo takdim edildi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30