banner137
banner25

Vali el attı!
Tarihi taş köprülerin onarımları sonrasında köprü altından bırakılan moloz ve toprak yığınlarının oluşturduğu adacıklar nihayet Edirne Valisi Hasan Duruer’in talimatı ile temizleniyor.
Son iki yıldan buyana Tunca köprüsü altında oluşan adacıkları ve ormanlık alanı adeta görmezden gelen yetkililer aradan geçen iki yıllık süre sonunda gelen talimat ve yaptığımız haberler sonrasında adacıkları temizlemeye koyuldu.
Edinilen bilgiye göre DSİ 11 Bölge Müdürlüğüne bağlı ekskavatör ve yükleyici kepçeler ile yapılan çalışma sonrasında adacıkların temizlendiği ve oluşan ağaçlık bölümün nehrin yüzeyinden tamamen arındırılacağı öğrenildi.Çalışmanın bir hafta içinde tamamlanacağını belirten yetkililer Vali Hasan Duruer’in kenti dolaştığı sırada fark ettiği çirkinliğe müdahale edilmesi talimatı verdiği ve çalışmanın başlandığını kaydettiler.
Vatandaşlar iki yıldır görülen ancak yetkililerin görmezden geldiği adacıkları Vali Duruer’in temizlettirmesinin manidar olduğunu ifade ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30