banner78
banner25

Vali Duruer'e asfalt teşekkürü

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı  Gazi Mehmet köyü muhtarı ve öğrencilerden oluşan heyet köy içi ve köy  yollarının  Özel İdare tarafından asfaltlanması nedeniyle Vali Duruer'i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

 

Özel İdare Genel Sekreteri  Muhammet Öztürk'ünde hazır bulunduğu ziyarette  Uzunköprü'ye bağlı Gazi Mehmet köyü muhtarı  Şenol Mercan, “Köyümüz ve çevre köylerin yolları ile köyümüzün içinin asfaltlanması nedeniyle yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulduk. Bizim bu sıkıntımızı çözdükleri için başta Valimiz Hasan Duruer ve Özel İdare Genel Sekereteri Muhammet Öztürk'e çok teşekkür ediyoruz. Burada sadece bizim köyümüzün değil civar köylerinde yolları asfaltlandı” dedi.

 

Vali Duruer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, biz  valilik ve özel idare olarak imkanlarımız ölçüsünde köylerimize ve beldelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz, keşke imkanlarımız daha fazla olsada  bütün ihtiyaçları aynı anda giderebilsek şeklinde konuştu.

 

Vali Duruer  kendisini ziyarete gelen öğrencileri kitap hediye etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30