banner137
banner25

Vali Duruer tebrik etti!
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen seçimlerde Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçen Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu'na Vali Hasan Duruer ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
            Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve üyeleri ETSO hizmet binasında bulunan çalışma ofislerinde Vali Duruer'i ve Güler'i ağırladılar. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Vali Duruer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu hakkında bilgi verdi.
            Bu kurullara seçilerek üstlenilen bu aktif rolün sorumlulukları olduğuna değinen Vali Duruer, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve kadınların daha aktif olmasını, tüm sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve meclislerinde de görev almalarını istedi. 
            Vali Duruer, Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine,sosyal sorumluluk çerçevesinde Edirne de bulunan sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde bulunmaları gerektiğinin altını çizerek:”Trakya Kalkınma Ajansı ve İşkur'dan faydalanın. Başka illerde bulunan başarılı kadın girişimcileri Edirne'ye davet edin ve yapılan toplantılarda ilimizdeki kadın girişimcilerle görüştürün ve başarı hikayelerini dinleyin” şeklinde konuştu.
            Edirne'de müteşebbis sayısının az olduğuna değinen Duruer, yeni projelerin daha çok kadın girişimcilerin ekonomik hayata girmesi demek olduğunu söyledi. Edirne'nin Balkanların merkezi olduğunu, tarım, turuzim ve sanayi alanında potansiyelinin olduğunu ama değerlendirenin olmadığını söyleyen Durer:” Edirne'de müteşebbis sayısı az.Biraraya gelerek müteşebbis olmakta fayda var” dedi.
            ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler'de Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimiyle başlayan, çok önemli bir proje olduğunu söyleyerek, ETSO hizmet binasında Kurul için tahsis edilen bir ofiste çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler İcra Kurulu'na çalışmalarında başarılar diledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30