banner137
banner25

Vali Duruer
Edirne Valisi Hasan Duruer 21 Mart nevruz habar bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.Vali Durer yayımladığı mesajda "Günesin koç burcuna girdigi ve gece ile gündüzün eşitlendigi gün olan ve Miladi Takvime göre 21 Mart'a tekabül eden yeni bir Nevruz Bayramına ulaşmanın sevincini milletçe yasıyoruz.  Nevruz Orta Asya, Kafkasya, Anadolu ve Balkanlar'da,   hâlâ coşkuyla  kutlanmaktadır.
B
aharın gelişi ile birlikte  yeni bir yılın ilk günü  olarak kabul edilen nevruz, barış ve kardeşlik  anlayışını yansıtan ortak bir değer olarak; evrensel değerlerin paylaşılıp zenginleştirilebileceği mükemmel bir zemindir. Türk milleti yüzyıllar boyunca bu zemin üzerinde ve bu anlayışla hareket etmiş, farklılıkları zenginlik kabul eden hoşgörüsüyle, barışçılığıyla tarihe damgasını vuran uygarlıklar meydana getirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk Dünya'sının Nevruz bayramını  kutluyor, huzur ve barış dolu bir yıl diliyorum"dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30