banner137
banner25

Vali Duruer gazetecilerle bir araya geldi!
Son çıkan kararname ile Edirne Valiliği görevine atanan Hasan Duruer Edirne’de temsilcikleri bulunan haber ajanslarının muhabirleri ile bir araya geldi.
Göreve başlamasının ardından Ramazan bayramı münasebeti ile il protokolü ve diğer ilgililerle bir araya gelen Vali Duruer, yoğun programına rağmen gazetecilerin randevu talebini kabul etti ve bugün valilik makamında bir araya geldi.
Edirne Anadolu ajansı Büro müdürü Salih Baran, muhabir Hakan Şahin, İHA Bölge muhabiri İbrahim Arslan,DHA bölge muhabirleri Fırat Keskinkılıç ve Engin Özmen,Cihan Haber ajansı muhabiri Kadri Kılıç ve NTV-Tek Rumeli Tv muhabiri Gökhan Tuzladan ile bir araya gelen Vali Hasan Duruer’e gazeteciler önce hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve daha sonra sohbet ederek Edirne sorunlarını kendisine aktardılar.
Vali Duruer yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öncelikli hedefinin Edirne tarih ve turizmini öne çıkarmak olduğunu ifade etti ve kısa süre içinde yapacağı çalışmalarla Edirne’nin hak ettiği yere gelmesinde gerekeni yapacağını belirtti.Vali Duruer Edirne’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile iç içe bir kent olduğunu ancak bazı sıkıntıların gözüne takıldığını ve bunların giderilmesi için gerek belediye gerekse kendisine bağlı kurumlarla bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdiğini ve bu toplantıda gerekenin yapılması için talimat verdiğini açıkladı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30