banner78
banner25

Vali Duruer

Edirne Valisi Hasan Duruer yayımladığı yeni yıl mesajında Edirne’nin 2014 yılında Balkanların merkezi olacağını kaydetti.

Vali Duruer mesajında “Edirne’nin var olan potansiyelini harekete geçirmek ekonomik,  turistik ve kültürel alanlardaki gecikmişliğini gidererek, hak ettiği konuma kavuşturmak yine en büyük hedefimiz olacaktır. Bu anlamda; komşularımızla ilişkilerimizin genişletilmesi,  ekonomik kalkınma ve işbirliği olanaklarının bölge halklarının yararına en geniş biçimde sunulması ve Kırsal Kalkınma Projesine girişimcilerimizin gösterdiği ilgi bize heyecan ve mutluluk vermektedir”dedi.

Edirne’nin tarihi değerleri anlamında bir potansiyel oluşturduğunu ifade eden Vali Duruer “Edirne’yi parlak geleceğine taşıma ve Balkanların merkezi konumuna getirme mücadelemiz önümüzdeki yılda da devam edecektir. 2014 yılına kendimize güvenerek, iyimserlikle, ancak yapacağımız daha çok iş olduğunun bilincinde olarak giriyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının herkese umut, barış ve huzur getirmesi dileğiyle, sevgi ve saygılar sunarım”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30