banner137
banner25

Vali Duruer
Edirne Valisi Hasan Duruer Kurban Bayramı öncesinde yayımladığı bayram mesajında toplumsal dayanışmanın önem ve değerinin hatırlanmasına vesile oluşturan bayramlar, en büyük ortak değerlerimizdir dedi.

Vali Duruer mesajında "Günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma, hatırlama gibi duyguları yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız, manevi yapımızın olgunlaşmasına da aracı olmaktadır.Bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Komşularımızı, akrabalarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, fakirleri ziyaret ederek onlara sevgimizi göstermeli ve Kurban Bayramı'nın anlamına uygun yardımlarda bulunmalıyız."diyerek Bayramların kırkgınlık ve dargınlıklarımızı geride bırakarak hoşgörü ve dayanışma içerisinde olacağımız en önemli günlerden olduğunu belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30