banner137
banner25

Üniversite’ye dijital kitap tarayıcısı!

Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesine yeni alınan tarama cihazı bir çok kitabın dijital ortama aktarılmasında büyük rol oynuyor.

Geçtiğimiz günlerde alınarak hizmete sokulan tarayıcı sayesinde kütüphaneye gelen çok sayıda okuyucu istediği kitabı yanına emanet olarak almaktansa tarama yöntemi ile kitabı dijital ortama aktarıyor ve dijital kitabı yanında bulunan flash bellek, tablet ya da android işletim sistemine sahip telefonlara aktararak burada sesli veya yazılı olarak okuma imkanı bulabiliyor.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Üniversitenin Merkez Kütüphanesine kazandırılan V-beşikli kitap tarayıcısı yeni cihaz hızlı tarama imkanı ile akademisyen ve öğrencilere self-servis olarak hizmet veriyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30