banner78
banner25

Ufukta Saadet güneşi görünüyor
 Karaağaç mahallesine görkemli bir çıkarma yapan Saadet Partisi Adaylarını Karaağaçlı seçmen büyük bir coşku ile karşıladı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Sinan Tekin, Belediye Meclis Üyesi adaylar ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylar ile birlikte önceki gün akşam Karaağaç Mahallesindeki tüm kahveleri ziyaret ederek seçmenle buluştu. Saadet Partisi adayları Karaağaçlı seçmenden büyük ilgi ve yakınlık gördü.

Sinan Tekin, seçmenlere yaptığı konuşmalarda, “Bir zamanlar Edirne’nin en güzide mahallelerinden biri olan Karaağaç’ta bulunmaktan son derece mutluyum. Ancak bu güzide mahallemiz de birçokları gibi hizmetten mahrum edildi. İstasyon çevresini bir tarafa koyarsak Karaağaç adeta köy haline dönüştürüldü. Yunanistan’a çıkış kapısının sadece 1-2 Km. mesafede bulunan bu mahallemiz, havası ile suyu ile bereketli toprakları ile coğrafi konumu ile ender rastlanan yerlerimizden birisidir. Gelin görün ki, bu kadar özelliklere sahip olan bu mahallemizde elle tutulur, gözle görülür bir yatırım yok, hizmet yok” dedi.

Tüm mahallelerin olduğu gibi Karaağaç mahallesinin de sorunlarını iki buçuk yıl önce tespit ederek bir rapor haline getirdiklerine işaret eden Tekin, “Karaağaç’ta önce Hobi bahçeleri ile Semt Konağı yaparak işe başlayacağız. Hobi bahçeleri Karaağaç’a ayrı bir güzellik katacak. Semt konağında ise mahalle halkı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini en güzel bir şekilde gerçekleştirecek. Semt konağı aynı zamanda Belediyemizin irtibat noktası olarak da hizmet verecek. Tabii ki bunlarla yetinilmeyecek. Halkımızla istişare edeceğiz. Sebze ve çiçek seracılığını teşvik edeceğiz. Pazarlama konusu ele alınacak. Diğer taraftan konserve ve salça gibi imalat konularında çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Bütün bunlara birlikte karar vereceğiz” açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi’nin sadece Türkiye’de değil, Türkiye dışına taşmış örnek Belediyecilik anlayışı olduğuna da değinen Sinan Tekin, “Bizim bütün hizmetlerde en iyiyi, en güzeli ve en doğruyu yapacak ilkelerimiz var. Biz, her şeyden önce halkımızla bütünleşiriz. Hizmette keyfilikten kaçınır, itina gösteririz.  Kapımız herkese açık olur. Herkese adil davranırız. Beşeri ve ekonomik kaynakları harekete geçirmede öncülük yapacağız. Rüşveti ne alır, ne de aldırırız. Şehir yönetimini bir emanet bilir, emanete sahip çıkarız. Bizim bünyemizde hırsızlara yer olmaz. Halkın bilgisine açık ve şeffaf oluruz. İşi ehline veririz. Halkımıza hizmet etmeyi en büyük şeref sayarız” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda, ufukta Saadet Güneş’inin göründüğünü söyleyen Tekin, “gitmedik kapı, ulaşmadığımız seçmen kalmadı. Edirne Saadet Belediyeciliği ile tanışmak için sabırsızlanıyor. 30 Martta Edirne’ye Saadet gelecek, inşallah”  müjdesini verdi.

Çavuşbey Mahallesini de ziyaret eden Av. Sinan Tekin ve belediye meclis üyesi adayları, mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Buradaki seçmenlere hitap eden Sinan Tekin, “Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Projelerimizi ve ekibimizi hazırladık. İş başına geldiğimizde şehrimizin her mahallesine adil bir şekilde hizmet götüreceğiz.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30