banner78
banner25

Trafik Şube Müdürü uyuyor mu?

Edirne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından son zamanlarda kentte arttırılan önlemler dikkatlerden kaçmazken denetlemelerin eksik ve laf olsun diye yapıldığı karşımıza çıkan bu örnekle kendini gösterdi.

Kıyık Caddesi çıkışı Göğüs Hastalıkları Hastanesi önünde bulunan ve yayaların yoğun olarak geçiş için kullandığı bu yaya geçidinden yayaların nizami olarak geçemediği açıkça görülüyor.Ekiplerini kentin dört bir yanında seferber eden Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürünün bu yanlışı görüp görmediği,belediyeye bu konuda gerekli uyarıyı yapıp yağmadığı merak konusu oldu.

Yaya geçidinin baş tarafına konulan çöp konteynırlarından dolayı yayaların geçiş yapamadığı yetkililerin ise buna seyirci olduğu görülüyor.

Öten yandan yine aynı şube müdürünün geçtiğimiz günlerde Adliye Binası önünde mal indiren bir araca ceza yazmak için şoförüne özel talimat verdiği, trafik akışını engellediği gerekçesi ile de cezai işlemi uyguladığı biliniyor.Ancak ceza kesme işlemi sırasında makam aracının içinde oturduğu açıkça görülen Şube Müdürünün  bu işlem sırasında kendi aracını yolun tam ortasında bıraktığı,ceza kestikleri araçtan daha fazla yolu kapattığı ve hatta trafik akışını 20 dakikaya yakın bir süre aksattığı da görülüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30